duurzaam biologisch uniek speciaal kado

CADEAUS

Leuk om te geven...

Met de biologische kaarsen van Studio Lont scoor jij een uniek en duurzaam cadeau voor vriend of familie. Verras ze met een bijzondere kaars voor in het interieur, waar ze lang van kunnen genieten!

Leuk om te krijgen!

Tover een glimlach op het gezicht van de jarige. Of geef een kaars zomaar cadeau; want kaarsen kunnen altijd! Toch?

Kaarsen


Accessoires


Een cadeau; leuk om te krijgen maar ook zeker leuk om te geven. En een cadeau geven met een goed gevoel is dubbel zo fijn. Onze duurzaam geproduceerde kaarsen zijn er in diverse bijzondere modellen en kleuren. Zo zit er voor iedereen wel iets tussen. Ook leuk om te combineren met een van de accessoires; zo geef je een leuke set cadeau!

 

Waarom onze kaarsen beter zijn

Bij Studio Lont willen we graag bijdragen aan het verduurzamen van onze planeet. Hierbij zoeken wij naar groene alternatieven voor bestaande producten en methodes. Verpakken in plastic doen wij niet aan en de verpakkingen worden zoveel mogelijk hergebruikt; dit is al beter voor het milieu, en dan hebben wij het nog niet gehad over het product zelf!

 

In tegenstelling tot de traditionele kaars, gemaakt van paraffine, maken wij onze kaarsen van koolzaad. Paraffine is een product afkomstig van de olie-industrie. Deze kaarsen geven giftige stoffen af, zoals fijnstof en die adem jij in tijdens het branden! Koolzaad is volledig plantaardig waardoor er geen fijnstof vrij komt; beter voor jou en voor het milieu. En omdat het koolzaad dat wij gebruiken uit Europa komt is de CO2 belasting op het transport een stuk lager dan bijvoorbeeld bij kaarsen gemaakt van soja- of palmwas.

 

Dierproefvrij & Vegan

In onze kaarsen gebruiken wij geen dierlijke bestanddelen zoals stearine. Dit middel gemaakt van rundervet wordt vaak gebruikt om kaarsen te harden. Onze kaarsen zijn hierdoor iets zachter wat als voordeel heeft dat je ze gemakkelijk kunt bijsnijden mochten ze niet in je kandelaar passen. Doordat wij ook geen ingrediënten gebruiken die op dieren zijn getest passen onze kaarsen in een veganistische levensstijl.

 

De meest duurzame kaars!

De meest duurzame, verantwoorde en biologische kaars is dus - die kaars - die is gemaakt van koolzaad. En met de kaarsen van Studio Lont geef jij een bijzonder en handgemaakt, maar vooral verantwoord cadeau aan je dierbaren. 

Check hier onze webshop en laat je inspireren!